Hazır Mısınız

Bu odada bulunduğunuz sürece yangın, deprem, sel, zehirlenme, sabotaj ve benzeri acil durumlara ait davranış şekilleri ve bu durumlarda kullanılması gereken ekipmanların teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

Acil durumların yönetimi ancak iyi eğitilmiş, müdahaleye hazır bir ekip ve kullanıma hazır ekipman kaynağı ile mümkündür.

Amacımız tüm çalışanlarımızın acil durumlarda, panik ortamı yaratmadan ne yapacağını bilir hale gelmesi ve üyesi olduğu ekip içerisindeki rolünü en iyi şekilde yerine getirebilecek yetkinliğe ulaşabilmesidir.

Bazen yolda yürürken yanımızdan geçen bir kişinin kalp krizi geçirdiğini görüp çaresizce bakmak yerine, ilk müdahaleyi yapabilecek kadar ilk yardım tekniklerini biliyor olmayı isteriz değil mi? Özel hayatımızda da uygulayabileceğimiz bu uygulamalar ile bir kişinin hayatını kurtarmak an meselesi olabilir.

Deprem bölgesinde yer alan ülkemizde, evimizde, işimizde, deprem anında hayatta kalmaya hazır mısınız?

Yangın anında ilk müdahaleyi yapmaya hazır mısınız?

İklim değişikliği ile mücadele ettiğimiz bugünlerde sel basması durumunda aracınızı kontrol etmeye hazır mısınız?

O zaman tüm eğitim sunumları, eğitim filmleri, fotoğrafları bir “tık” ötenizde. Uygulama materyali ile birlikte bu odayı keşfetmeye hazır mısınız?